HOOGWERKER CERTIFICAAT EUROPOORT ROTTERDAM

Haal uw hoogwerker certificaat in Europoort Rotterdam. Met de cursussen van Hoogwerker-certificaat.nl beschikt u snel en voordelig over de benodigde papieren. Onze cursussen zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven en voor beginnende en ervaren bestuurders. Nadat u de opleiding succesvol heeft afgerond bent u in het bezit van het officiële certificaat. Het certificaat is 5 jaar geldig en voldoet aan alle eisen van arbodiensten en verzekeraars en de geldende wetten.

Onze opleidingslocatie in Europoort Rotterdam is goed bereikbaar. Naast Europoort Rotterdam, bieden we onze cursussen aan in de volgende plaatsen in de regio Europoort: Barendrecht, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zwijndrecht.

De onderstaande opleidingen bieden we aan in Europoort Rotterdam. Voor meer informatie over de opleiding en de specifieke cursusdata klikt u op de gewenste cursus. In Europoort Rotterdam vinden de cursussen vaak meerdere malen per maand plaats.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen