HOOGWERKER CERTIFICAAT VENLO

Met de opleidingen van Hoogwerker-certificaat.nl haalt u uw hoogwerker certificaat in Venlo snel en voordelig. We bieden opleidingen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ook vindt u bij ons cursussen voor beginnende en ervaren hoogwerker bestuurders. Nadat u de cursus succesvol heeft afgerond ontvangt u van ons een officieel certificaat. Dit certificaat voldoet aan de wet, de eisen van verzekeraars en arbodiensten.

Onze leslocatie in Venlo is eenvoudig bereikbaar. Naast Venlo, haalt u uw hoogwerker certificaat in de volgende plaatsen in de regio: Maastricht, Nijmegen, Roermond, Sittard, Venray en Weert.

In het overzicht hieronder vindt u onze opleidingen voor het halen van uw hoogwerker certificaat in Venlo. Wilt u meer weten over de cursussen of bent u benieuwd naar de cursusdata? Klik dan op de gewenste opleiding. In Venlo zijn er vaak meerdere cursusdata per maand.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land, zoals in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Drachten, Ede, Eindhoven, Etten Leur, Gorinchem, Heerlen, Hengelo, Houten, Schiedam, Tilburg, Venray, Wijchen, Zoetermeer en Zwolle.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen

Mensen zochten op onze website ook naar:

Overzicht van alle cursussen

Hoogwerker cursus incompany

Hoogwerker cursus in het Engels

Beginnerscursus hoogwerker

Herhalingscursus hoogwerker