HOOGWERKER CERTIFICAAT NIJMEGEN

Volg een cursus bij Hoogwerker-certificaat.nl en haal snel en voordelig uw hoogwerker certificaat in Nijmegen. We bieden cursussen aan voor zowel particulieren als bedrijven en voor beginners en ervaren bestuurders. Wanneer u de opleiding succesvol heeft afgerond krijgt u het officiële hoogwerker certificaat. Dit certificaat is geldig voor 5 jaar en voldoet aan de wet en eisen van verzekeraars en arbodiensten.

Onze opleidingslocatie in Nijmegen is goed bereikbaar. Wilt u de cursus liever in een andere stad volgen? In de regio Nijmegen bevinden we ons ook in de volgende plaatsen: Arnhem, Beuningen, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Oss, Veenendaal en Wijchen.

In Nijmegen bieden we de onderstaande cursussen aan voor het halen van uw hoogwerker certificaat. Klik op de cursussen om meer informatie en de specifieke cursusdata te zien. In Nijmegen vinden onze opleidingen meestal meerdere keren per maand plaats.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen