HOOGWERKER CERTIFICAAT AMSTERDAM

Haal nu uw hoogwerker certificaat in Amsterdam. De cursussen van Hoogwerker-certificaat.nl zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren bestuurders en voor particulieren als bedrijven. Heeft u de cursus succesvol afgerond? Dan ontvangt u van ons een officieel certificaat dat 5 jaar geldig is en voldoet aan de geldende wetten en eisen van de arbodienst en verzekeraars.

Onze opleidingslocatie voor het halen van uw hoogwerker certificaat in Amsterdam is goed bereikbaar. Voor het snel en voordelig halen van uw hoogwerker certificaat kunt bij ons ook terecht in de volgende plaatsen: Aalsmeer, Almere, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Katwijk, Leiden en Purmerend.

Bekijk hieronder de verschillende hoogwerker opleidingen die we aanbieden in Amsterdam. Voor meer informatie over de cursus en cursusdata klikt u op de desbetreffende opleiding. De cursussen worden doorgaans meerdere keren per maand in Amsterdam gegeven.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land, zoals in Alkmaar, Almere, Assen, Drachten, Ede, Eindhoven, Etten Leur, Gorinchem, Heerlen, Hengelo, Houten, Schiedam, Tilburg, Venlo, Venray, Wijchen, Zoetermeer en Zwolle.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen

Mensen zochten op onze website ook naar:

Overzicht van alle cursussen

Hoogwerker cursus incompany

Hoogwerker cursus in het Engels

Beginnerscursus hoogwerker

Herhalingscursus hoogwerker