OVER DE INHOUD VAN DEZE SITE

Deze website wordt beheerd en onderhouden door Norisk Veiligheidsopleidingen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52922642 (hierna tezamen aangeduid als: ‘wij’). Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen is het mogelijk om naast het hoogwerker certificaat ook een heftruckcertificaat of hijscertificaat te halen. Deze disclaimer is van toepassing op de website hoogwerker-certificaat.nl. Alle rechten voorbehouden.

Inhoud website

Alle tekst, fotos en logo, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

Aansprakelijkheid & onjuistheden

hoogwerker-certificaat.nl is met zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Norisk Veiligheidsopleidingen is niet aansprakelijk voor enige schade die, direct of indirect, ontstaat als gevolg van het bezoek aan onze website, de (on)bereikbaarheid van de website of van het afgaan op onjuiste informatie op onze website.

Onjuistheden kunt u melden via ons contact formulier.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen