HOOGWERKER CERTIFICAAT DEN HAAG

Wilt u snel uw hoogwerker certificaat in Den Haag halen? Volg dan een voordelige opleiding van Hoogwerker-certificaat.nl. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren bestuurders en voor particulieren en bedrijven. Heeft u de opleiding succesvol afgerond? Dan ontvangt u een officieel certificaat dat voldoet aan de wet en alle eisen van de arbodienst en verzekeraars. Dit certificaat is 5 jaar lang geldig.

In Den Haag is onze opleidingslocatie voor het behalen van uw hoogwerker certificaat goed bereikbaar. In de regio Den Haag bieden we ook opleidingen aan in de volgende plaatsen: Europoort Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

Een overzicht van onze opleidingen voor het hoogwerker certificaat in Den Haag vindt u hieronder. Wilt u meer weten over de cursussen of het overzicht met de cursusdata bekijken? Klik dan op de opleiding waarin u geïnteresseerd bent. De opleidingen worden meestal meerdere keren per maand aangeboden.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen