Haal uw Hoogwerker certificaat in Venlo

Haal nu uw hoogwerker certificaat in Venlo. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en voor beginners en ervaren bestuurders. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u of uw werknemer ons certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig en voldoet aan alle wet, verzekeraars en ARBO eisen.

Deze opleidingslocatie voor hoogwerker opleidingen in Limburg is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun hoogwerker certificaat halen: Boxmeer, Hemert, Nederweert, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Sittard, Venray, Weert.

Hieronder vindt u een overzicht van onze hoogwerkeropleidingen in Venlo. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Venlo gegeven.

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

145.00
Venlo Willem Barentszweg 4c

Kosten: € 145,00 excl.
Eerstvolgende cursus: di 25 aug

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

195.00
Venlo Willem Barentszweg 4c

Kosten: € 195,00 excl.
Eerstvolgende cursus: di 25 aug

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen