HOOGWERKER CERTIFICAAT GRONINGEN

Haal voordelig en snel uw hoogwerker certificaat in Groningen. Bij Hoogwerker-certificaat.nl vindt u verschillende soorten hoogwerkercursussen: voor beginners, ervaren bestuurders, bedrijven en particulieren. U ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding een officieel certificaat dat voldoet aan alle geldende wetten en eisen van verzekeringen en de arbodienst. Het certificaat is 5 jaar geldig en na 5 jaar is het mogelijk om een herhalingscursus te volgen.

Onze cursuslocatie voor hoogwerker opleidingen in Groningen is goed bereikbaar. Ook cursisten uit de buurt van Groningen zijn bij ons van harte welkom. Wilt u de cursus liever op een andere locatie volgen? U kunt ook bij ons terecht in Assen, Drachten en Leeuwarden.

In Groningen bieden we onderstaande hoogwerker cursussen aan. Voor meer informatie over de specifieke cursus en de cursusdata klikt u op de desbetreffende opleiding. In Groningen vinden de meeste cursussen meerdere keren per maand plaats.

Herhalingscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

Kosten: € 145,00 excl.

Beginnerscursus Hoogwerker

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

Kosten: € 195,00 excl.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen