Haal uw Hoogwerker certificaat in Aegum

Haal nu uw hoogwerker certificaat in Aegum. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en voor beginners en ervaren bestuurders. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u of uw werknemer ons certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig en voldoet aan alle wet, verzekeraars en ARBO eisen.

Deze opleidingslocatie voor hoogwerker opleidingen in is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun hoogwerker certificaat halen:

Hieronder vindt u een overzicht van onze hoogwerkeropleidingen in Aegum. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Aegum gegeven.

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al over een certificaat beschikken of voor mensen die al veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker maar hiervoor nog geen certificaat hebben.

145.00

Kosten: € 145,00 excl.
Eerstvolgende cursus: Vol. Neem a.u.b. contact met ons op.

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Onze beginnerscursus, veilig werken met de hoogwerker, is zeer geschikt voor cursisten met geen of weinig ervaring. Deze 1 daagse cursus bestaat uit intensieve praktijk en theorie training.

195.00

Kosten: € 195,00 excl.
Eerstvolgende cursus: Vol. Neem a.u.b. contact met ons op.

Dé beste keuze voor hoogwerker trainingen en opleidingen

Voor bedrijven bieden wij onze nieuwe en zeer effectieve 1-uurs Incompany training aan.
Als particulier kunt u uw hoogwerker certificaat halen op meerdere locaties door heel het land.

Certificering in 1 uur!Bekijk alle opleidingen